Livet vender tilbage

Deschooling days in Aros Århus

I 7 måneder har vi levet i et vacum. En eksistens hvor intet var sikkert og alligevel alt var klart inde i os. Vi var i en limbo hvor vi skiftevis gik fra eufori, sorg, vrede, spænding, glade, irritation. Vi havde mange lange samtaler, meget konstruktive aftener, men også mange af dem hvor vi diskuterede, var uenige og på grænsen at gå fra hinanden. Det der ikke havde knækket os, må have styrket os så sindssyg meget at vi i dag ved at vi elsker hinanden på en måde hvor vi ikke kendte før.

Respekt for hinandens grænser og forskelle, belast og styrker er det der holder os sammen.

Blues

Nu mere end før.

Vi har købt et hus og roen havde sænket sig over hver af os på sin vis.

Vi glæder os. Vi tog en dyb indånding og så føltes alt meget lettere.

Der er knap en måned til vi kan begynde at flytte. Der venter en skiferie og så meget mere foran os, men lige nu kan vi bare være det sted der føles mest rigtige.

I går var jeg på besøg og drak kaffe med fløden og spiste varme boller med to skønne kvinder. Solen skinnede på en mild vinter måde og da jeg kom hjem var der både tid og overskud at sætte sig ned på gulvet med kop kaffe og nyde den i selskabet med min mand. Vi delte oplevelser og ideer og jeg var så opløftet af alle de ideer og drømmer jeg bærer ind i mig og som langsom begynder at sammenkoge til en blænding af noget håndgribeligt som jeg kan forfølge fremrettet. 

Men lige i nuet var jeg bare tilfreds. Vi pakkede kiks og vand og kørte en tur i skoven hvor bladene var mange og de dækkede skovbund så fint. Der så som livet var der ingen veje, men da vi sat os ned og kiggede opmærksomme kunne vi se meget. Vi kunne stoppe og grave efter muldvarpe og undre os over de få svampe vi fandt og da jeg og min mand gik i gang med at save nogle faldne birketræer, fandt pigerne en spand og begynde at samle bark og snegle. Da vi var færdige og sat os ned til at spise lidt mad, kunne jeg gennem det dejlige sent lys ane hvor smukt alt er.

Både det udvendig, men i en højere grad os det inde i os.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.